Verkiezingen CI-Kopstukken

Primeur! OPCI organiseert, in navolging van onze oosterburen, een allereerste CI-verkiezing genaamd CI-Kopstukken. OPCI roept je op om vanaf 25 maart 2017 een foto in te sturen van jouw versierde CI.

Je maakt kans op een mooie prijs en je foto wordt op onze website geplaatst!

De CI-Kopf verkiezing in het afgelopen jaar was in Duitsland een groot succes en de foto’s van prachtig gedecoreerde CI’s gingen al snel ook hier rond. OPCI haakt hier graag op in en organiseert ook in Nederland een CI-Kopstukken verkiezing. Foto’s van de CI’s, die in de prijzen vallen, worden speciaal vermeld op onze website.

Enkele spelregels:

  • Versier en decoreer je CI en stuur ons een foto van je hoofd met het versierde CI. Vermeld je naam, je leeftijd en je emailadres.
  • Er zijn twee categorieën: A. van 1-16 jaar en B. vanaf 17 jaar.
  • De startdatum was 25 maart, de landelijke OPCI-contactdag. Tijdens de contactdag maakte Hennie Epping, voorzitter OPCI de verkiezing, de leden van de jury en de prijzen bekend.
  • De sluitingsdatum is 1 september 2017.
  • Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Voor beide categorieën zijn drie prijzen beschikbaar. In totaal zijn er dus maar liefst 6 prijzen te winnen!
  • Alle ingezonden foto’s worden op de website geplaatst!
  • De winnaars worden bekend gemaakt op de OPCI-contactdag in het najaar en op de website.

Voorwaarden
Lees eerst de voorwaarden op onze website. Deze worden binnenkort geplaatst. Hier staat ook naar welk mailadres je de foto’s kunt sturen.

Advies
Vind je het leuk om deel te nemen met een gedecoreerde CI?  OPCI heeft vorig jaar al wat tips gegeven wat er zoal mogelijk is! Kijk op onze website. Zelf je CI decoreren is ook mogelijk, maar houd er wel rekening mee dat er onderdelen zijn die niet afgedekt mogen worden, zoals de microfoon en andere audio-ingangen. Gebruik geen lijm, stiften of nagellak. Bij twijfel kun je het beste even advies vragen aan je CI-leverancier voordat je begint met decoreren.

Auteursrechten en idee van deze verkiezingen: Peter Hölterhoff, CIV NRW e.V.