Vlog over ervaringen met een CI

Vroegdove Sofie heeft een vlog gemaakt waarin zij uitleg geeft over een CI. Een vlog (een afkorting voor video weblog) is de benaming van een dagboek (Engels: log) op internet, waarbij het grootste deel van het dagboek bestaat uit videobeelden. De vlog is een variant op de blog (afkorting voor weblog), waarbij de inhoud voornamelijk tekst is.

Eérste vlog op onze OPCI website
De vlog van Sofie is de eerste vlog met een ervaringsverhaal van OPCIweb. Sofie vertelt haar verhaal goed gearticuleerd en in gebarentaal en haar verhaal wordt ondertiteld. Ze vertelt hoe een CI eruit ziet, de operatie, over de voor- en nadelen van een CI, maar ook over hoe zij uiteindelijk tot de keus voor een CI is gekomen. Sofie wil het niet bij deze ene vlog laten, ze heeft de smaak te pakken en wil meer vlogs maken over ervaringen met haar CI.
Logo van de blog Sproetjespost
Benieuwd? Hier vindt u een link naar de vlog met de ervaringen van Sofie.