Spetterende waterpret voor CI-gebruikers

Ben je CI-gebruiker en denk je dat je je deze zomer beter ver kunt houden van zwembaden, een duik in zee of wat ook maar, om je CI niet te beschadigen? Je vergist je! Ook voor CI-dragers is er deze zomer volop waterpret mogelijk!

Goed nieuws voor CI-gebruikers deze zomer! De weergoden laten ons op dit moment nog even in spanning wanneer ze ons gaan verrassen met zomerse, zonnige en warme dagen. Maar de drie merken, Advanced Bionics, Cochlear en MEDEL hebben zich in ieder geval al goed voorbereid. Ze hebben oplossingen om de CI te beschermen tegen water. Advanced Bionics biedt een AquaCase1 aan en Cochlear heeft een Aqua+ Kit in huis voor waterliefhebbers. MEDEL tenslotte heeft een pakketje Waterwear2.

Cochlear heeft een tijdelijke actie voor de Aqua accessoires. Iedereen krijgt 10% korting bij aankoop van een Aqua+-kit voor Nucleus 5, 6 of Kanso via de Cochlear-webwinkel. Deze actie loopt tot 31-08-2017.

1 zie: https://advancedbionics.com/content/advancedbionics/com/en/home/products/accessories/aquacase.html.
2 zie: http://www.medel.com/nl/waterwear

Deze informatie werd beschikbaar gesteld door Advanced Bionics, Cochlear en MED-EL. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk.