Congres CIICA in Brussel

‘CIICA’ organiseert 1ste internationale congres rond ‘belangenbehartiging voor cochleaire implantatie’.

De in 2023 nieuw opgerichte internationale vereniging CIICA (Cochlear Implant International Community of Action) zal op 8-9 mei 2024 in Brussel zijn eerste internationale congres organiseren CI advocacy in action’.

Niemand minder dan Shelly Chadha, Technical Lead, Ear & Hearing Care van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO), zal het congres openen. Het programma omvat befaamde sprekers rond dit topic van over heel de wereld.

Kom luisteren naar hoe andere ouders, CI-jongeren en CI-belangenbehartigers succes hebben geboekt. Weet wat de meerwaarde is van CI-gebruikers in je eigen team. Leer van professionele belangenbehartigers wat werkt, deel uw uitdagingen en krijg nieuwe ideeën door te netwerken met partners van over heel de wereld. Aarzel niet om deel te nemen. Het wordt een unieke ervaring.

En… (De eerste 30) CI-gebruikers betalen slecht 23% van de toegangsprijs! De congrestaal is Engels, maar er is ondertiteling in het Nederlands voorzien.