OPCI-project ‘Wachtlijsten CI en nazorg’

Met haar project ‘Wachtlijsten CI en nazorg’ werd OPCI genomineerd voor de Impactprijs PGOsupport 2020 (zie ook ons artikel van 15-09-2020). Met deze prijs zet PGOsupport projecten en initiatieven in het zonnetje, die met gezamenlijke inzet vanuit het patiëntenperspectief een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg en/of leven.

OPCI heeft de prijs niet gewonnen, maar is trots op de nominatie. Daarnaast heeft deze nominatie nog iets opgeleverd. Participatiekompas, de kennisbank met informatie over patiëntenparticipatie, heeft Hennie Epping, voorzitter van OPCI, geïnterviewd over het project ‘Wachtlijsten CI en nazorg’.

Het interview met Hennie, die op een heldere manier de wachtlijstenproblematiek, de sociaal-maatschappelijke gevolgen voor degenen die op de wachtlijsten staan en het traject van aanpak hiervan uitlegt, is hier te lezen.