24 november 2018: Bijzondere huiskamerbijeenkomst te Vlaardingen

Bijzondere OPCI Huiskamerbijeenkomst Vlaardingen
zaterdag 24 november 13.30 – 17.00 uur

Tijdens deze bijzondere OPCI huiskamerbijeenkomst vieren we dat we sinds maart 2015 70 OPCI huiskamerbijeenkomsten hebben georganiseerd en 500 deelnemers hebben mogen begroeten

Groep bijeen in een huiskamerbijeenkomstZeventig huiskamerbijeenkomsten en vijfhonderd gasten! Toen we in maart 2015 de eerste huiskamerbijeenkomst organiseerden wisten we eigenlijk niet goed waar we aan begonnen. Zou het concept aanslaan? Zou er wel belangstelling voor zijn? Met welke verwachting komen de gasten naar een huiskamerbijeenkomst? Allemaal vragen waar we toen geen antwoord op konden geven. Al heel snel bleek dat er een enorme behoefte was aan deze bijeenkomsten. Een veilige omgeving, een kleine groep en een schrijftolk die het mogelijk maakt om niets te missen van het gesprek.

Een succesformule is het gebleken! Het programma is heel simpel, een kennismakingsrondje en daarna twee uur gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen, elkaar van tips te voorzien. Ervaren CI gebruikers die van grote waarde zijn voor kandidaat CI gebruikers en hen helpen bij hun onzekerheden en vragen.

Henk van Rees en Davy de Bruijn zijn de vaste waarden tijdens de huiskamerbijeenkomsten. Henk doet de organisatie en leidt de avond, Davy is onze zeer gewaardeerde schrijftolk.

Bijzondere huiskamerbijeenkomst
Peter de Bruijn in een kart-wedstrijdDe bijzondere huiskamerbijeenkomst op 24 november organiseren we in Vlaardingen op een heel bijzonder locatie.

We zijn te gast bij Peter de Bruijn in het pand van P.D.B. Racing Team. Peter is voormalig wereldkampioen karten, één van de bekendste talentenbegeleiders ter wereld en jawel, de vader van. Peter zal na een inleiding van Davy spreken over zijn successen in het karten en tijdens zijn loopbaan als teambaas. Een verhaal over trainen, afstellen, volharden en successen behalen. Vier begrippen die wij als CI-dragers maar al te goed kennen. Een link is dus snel gelegd. Er zal ruimte zijn voor vragen. Na zijn verhaal en een pauze zullen wij verder in gesprek gaan over het CI, onze ervaringen delen en is er volop ruimte voor vragen.

Wie Peter is en wat hij doet is o.a. te zien op zijn website www.pdbkart.nl en in een filmpje op nos.nl (nu nog zonder ondertiteling).

Waar zijn we te gast?
De bijeenkomst vindt plaats bij P.D.B Racing Team – Willem Beukelszoonstraat 64 – Vlaardingen.

Programma:Peter de Bruijn zegeviert aan de finisch
13.15 – 13.30 uur inloop
13.30 – 14.30 uur inleiding Davy de Bruijn en presentatie Peter de Bruijn
14.30 – 15.00 uur pauze
15.00 – 16.30 uur Huiskamergesprek

Uiteraard is er een schrijftolk aanwezig.

Na afloop is er een hapje en een drankje. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijzondere huiskamerbijeenkomst. Om de kosten te dekken zullen we na afloop een (race) pet laten rondgaan.
Lees meer over onze huiskamerbijeenkomst op onze website. https://www.opciweb.nl/2018/06/huiskamerbijeenkomsten-tweede-helft-2018/

Wilt u deze middag meemaken? Van harte welkom! U kunt zich uitsluitend per mail aanmelden: huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl

Er is plaats voor 20 deelnemers, meld u dus snel aan Vol=Vol

verschillende raceplaatjes op een rij