OPCI Huiskamerbijeenkomsten

Huiskamerbijeenkomst

Wilt u ook wel eens kennismaken met mensen met een CI? Hebt u vragen over het gebruik van uw CI of andere hoor- hulpmiddelen voor uw CI? Overweegt u een CI en wilt u er wel eens wat meer over weten? Kom dan ook eens naar een huiskamerbijeenkomst.

Door het hele land organiseert OPCI informele en gezellige huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van een van de deelnemende gastadressen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om vragen te stellen, CI-ervaringen te delen en informatie te verzamelen. Er is voldoende informatiemateriaal van de diverse CI-leveranciers. Een schrijftolk is aanwezig.

Interesse?
Wilt u een huiskamerbijeenkomst bijwonen? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand e-mailadres. Er kunnen maximaal 6 à 7 deelnemers mee doen per huiskamerbijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving, het adres en een routebeschrijving.

Het bijwonen van een OPCI huiskamerbijeenkomst is gratis.Helaas komt het geregeld voor dat mensen zich wel opgeven voor een huiskamerbijeenkomst maar niet verschijnen. Heel vervelend voor het gastadres en de organisatie. In het bijzonder als de huiskamerbijeenkomst vol geboekt is en er mensen op de wachtlijst staan.

Dit willen we graag voorkomen. OPCI hanteert daar voor een 'statiegeldregeling'.

Na uw aanmelding krijgt u bericht of er nog plaats is of niet. Is er plaats, dan vragen wij u in dat bericht om vijf euro 'statiegeld' over te maken op de OPCI bankrekening.

Pas ná ontvangst van het statiegeld is uw aanmelding definitief. Bent u onverwacht verhinderd én meldt u zich uiterlijk één week voor de huiskamerbijeenkomst af dan zal de vijf euro aan u teruggestort worden. Zit er minder dan een week tussen de afmelding en de huiskamerbijeenkomst dan is er geen restitutie mogelijk. De aanwezigen krijgen tijdens de huiskamerbijeenkomst de vijf euro statiegeld contant terugbetaald.

Aanmelden
Aanmelden kan per e-mail: huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl.

Door coronamaatregelen zijn er momenteel geen fysieke bijeenkomsten gepland.

Huiskamerbijeenkomst

OPCI gaat door met ONLINE huiskamerbijeenkomsten CI

OPCI gaat door met online huiskamerbijeenkomsten “Cochleair Implantaat”

We maken gebruik van het communicatie platform Zoom.

Met ondersteuning van schrijf en gebarentolken!
Doe je mee? Je bent van harte welkom!

Aanmelden graag per e-mail: huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl

Na je aanmelding ontvang je een mail met uitleg over de, zeer eenvoudige wijze van aanmelden en gebruik, van het platform Zoom.

ONLINE OPCI-huiskamerbijeenkomsten t.m. december 2021
datum tijd
14 december 2021 19:00 uur tot 21:00 uur (was fysieke bijeenkoms)
21 december 2021 19:00 uur tot 21:00 uur
ONLINE OPCI-huiskamerbijeenkomsten januari t/m maart 2022
datum tijd
Dinsdag 11 januari 19:00 uur - 21:00 uur
Dinsdag 1 februari 19:00 uur - 21:00 uur
Dinsdag 22 februari 19:00 uur - 21:00 uur
Dinsdag 15 maart 19:00 uur - 21:00 uur