OPCI Huiskamerbijeenkomsten

Huiskamerbijeenkomst

Wilt u ook wel eens kennismaken met mensen met een CI? Hebt u vragen over het gebruik van uw CI of andere hoor- hulpmiddelen voor uw CI? Overweegt u een CI en wilt u er wel eens wat meer over weten? Kom dan ook eens naar een huiskamerbijeenkomst.

Door het hele land organiseert OPCI informele en gezellige huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van een van de deelnemende gastadressen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om vragen te stellen, CI-ervaringen te delen en informatie te verzamelen. Er is voldoende informatiemateriaal van de diverse CI-leveranciers. Een schrijftolk is aanwezig.

Interesse?
Wilt u een huiskamerbijeenkomst bijwonen? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand e-mailadres. Er kunnen maximaal 6 à 7 deelnemers mee doen per huiskamerbijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving, het adres en een routebeschrijving.

Het bijwonen van een OPCI huiskamerbijeenkomst is gratis.Helaas komt het geregeld voor dat mensen zich wel opgeven voor een huiskamerbijeenkomst maar niet verschijnen. Heel vervelend voor het gastadres en de organisatie. In het bijzonder als de huiskamerbijeenkomst vol geboekt is en er mensen op de wachtlijst staan.

Dit willen we graag voorkomen. OPCI hanteert daar voor een 'statiegeldregeling'.

Na uw aanmelding krijgt u bericht of er nog plaats is of niet. Is er plaats, dan vragen wij u in dat bericht om vijf euro 'statiegeld' over te maken op de OPCI bankrekening.

Pas ná ontvangst van het statiegeld is uw aanmelding definitief. Bent u onverwacht verhinderd én meldt u zich uiterlijk één week voor de huiskamerbijeenkomst af dan zal de vijf euro aan u teruggestort worden. Zit er minder dan een week tussen de afmelding en de huiskamerbijeenkomst dan is er geen restitutie mogelijk. De aanwezigen krijgen tijdens de huiskamerbijeenkomst de vijf euro statiegeld contant terugbetaald.

Aanmelden
Aanmelden kan per e-mail: huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl.

OPCI-huiskamerbijeenkomsten juli t/m augustus 2020
dag datum tijd Plaats
Dinsdag 7 juli 19:30 uur - 21:30 uur Terneuzen
Dinsdag 21 juli 19:30 uur - 21:30 uur Vlaardingen
Dinsdag 18 augustus 19:30 uur - 21:30 uur Roden
  • AL 90 HUISKAMERBIJEENKOMSTEN WERDEN DOOR MEER DAN 650 BEZOEKERS BEZOCHT

HuiskamerbijeenkomstOPCI start met ONLINE huiskamerbijeenkomsten CI

OPCI start met online huiskamerbijeenkomsten “Cochleair Implantaat”

We maken gebruik van het communicatie platform voor dove, slechthorende en horende mensen "Op 1 lijn" Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform speciaal voor doven en slechthorenden

Met ondersteuning van schrijf en gebarentolken!
Doe je mee? Je bent van harte welkom!

Aanmelden graag per e-mail: huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl

Na je aanmelding ontvang je een mail met uitleg over de, zeer eenvoudige wijze van aanmelden en gebruik, van het platform "Op 1 lijn"

ONLINE OPCI-huiskamerbijeenkomsten juni - augustus 2020
dag datum tijd
Dinsdag 30 juni 19:00 uur - 21:00 uur
Dinsdag 14 juli 19:00 uur - 21:00 uur
Dinsdag 28 juli 19:00 uur - 21:00 uur
Dinsdag 25 augustus 19:00 uur - 21:00 uur