Oproep om vragenlijst in te vullen

Zoals jullie weten is het in Nederland voor volwassenen alleen mogelijk om aan één zijde een cochleair implantaat (CI) te ontvangen. Een tweede CI (en de bijbehorende nazorg) aan het andere oor wordt niet vergoed. Voor sommige volwassenen is een tweede CI echter wel wenselijk. Wij zoeken naar mogelijkheden om dit probleem op te lossen. Om die reden hebben we inzicht nodig in aantallen en de door CI-dragers ervaren noodzaak. Vanuit RadboudUmc en UMCU is er in samenwerking met enkele CI-dragers een vragenlijst opgesteld om beter inzicht te krijgen op het aantal CI-dragers dat graag een tweede zou willen ontvangen. We hebben daar eigenlijk geen goed beeld van. De uitkomst van deze enquête geeft ons meer inzicht en helpt ons zaken te onderbouwen.

Dit horen we bij OPCI, o.a. in de huiskamerbijeenkomsten, ook heel vaak.

Wij willen deze oproep dan ook van harte ondersteunen.

Klik op onderstaande link om de korte vragenlijst in te vullen.

https://healthacademy-web.radboudumc.nl/rhasurvey/index.php?r=survey/index&sid=377428&lang=nl