Uitslag Duitse verkiezing CI-Kopf 2017 bekend

Terwijl onze OPCI verkiezing voor CI-Kopstukken nog in volle gang is, is bij de Duitse CI-Kopf verkiezing de uitslag al bekend. Het is prachtig om te zien hoeveel verschillende versies van een gedecoreerde CI er mogelijk zijn! Ook de fotografie van sommige inzendingen is buitengewoon.

Klik hier om de inzendingen te zien (link bestaat niet meer, red) en inspiratie op te doen voor onze eigen OPCI verkiezing CI-kopstukken! U kunt uw foto tot 1 september inzenden.

In de Duitse CI-Kopf verkiezingen zijn Sonja, Mila, Sabrina en Anastasia de gelukkige prijswinnaressen. Op 24 juni werden hun namen bekend gemaakt. Van de 132 inzendingen kregen zij de meeste stemmen.

Speciale prijs voor AnastasiaSpeciale prijs voor Sabrina
Foto’s: http://ci-kopf.civ-news.de