De jury CI-Kopstukken stelt zich voor!

OPCI is volop bezig met de organisatie van de CI-Kopstukken verkiezing. En zoals dat bij een verkiezing hoort, is er een jury die gaat beslissen waar de prijzen vallen! Jurylid Frank stelt de jury voor!

Ik wil mij graag even voorstellen, ik ben Frank van der Bijl en vrijwilliger bij OPCI in de werkgroep voorlichting en lotgenotencontact (V&L)en mag daarnaast ook graag een beetje creatief bezig zijn.

Vorig jaar heeft men in Duitsland CI-Kopf verkiezing gehouden. Dit was een groot succes en de foto’s van prachtig gedecoreerde CI’s gingen al snel ook hier rond. OPCI haakt hier graag op in en organiseert ook in Nederland een CI-Kopstukken verkiezing. Foto’s van de CI’s, die in de prijzen vallen, worden speciaal vermeld op onze website. Natuurlijk is daar een jury voor nodig en omdat ik destijds op het OPCI symposium in Lunteren een workshop ‘CI pimpen’ had gegeven,  heeft men mij gevraagd om jurylid te worden, maar dat doe ik natuurlijk niet alleen vanwege de besluitvorming. De overige juryleden zijn om te beginnen Mabel Strik–Schaap, zij is ook vrijwilliger in de werkgroep V&L. We vonden het ook belangrijk een jeugdig jurylid te hebben en dit is Jara Sijtsma, een dochter van een actieve vrijwilliger. Jara heeft zelf 2 CI’s en zij maakt de jury compleet. Alle informatie over deze wedstrijd vindt u op de OPCI website, dus zou ik willen zeggen, stuur massaal een foto van uw versierde CI op uw hoofd gedragen en zet ons flink aan het werk. Enkele voorbeelden van de Duitse verkiezing zijn in het voorgenoemde artikel hierover gelinkt. Heel veel succes en wie weet wint u een van de mooie prijzen!

Stuur de foto naar ci-kopstukken@opciweb.nl.