CI-informatiebijeenkomst Oticon Medical

2e Oticon Medical Neuro 2 informatiebijeenkomst

Op zaterdag 18 augustus organiseert Oticon Medical de 2e OM Neuro 2 informatie-bijeenkomst in het Van der Valk Hotel Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met een ervaringsdeskundige. Daarnaast is de heer Henk van Rees aanwezig van het onafhankelijke patiëntenplatform OPCI. Zij geven informatie en vertellen over hun ervaringen; vanzelfsprekend zijn zij bereid al uw vragen te beantwoorden.

Beperkt aantal plaatsen
We hebben – bewust – gekozen voor een wat kleinere ruimte. Dat betekent dat het aantal plaatsen beperkt is.

Oticon Medical Processor Neuro2 plus implantaatWilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst, meldt u zich dan aan via het e-mailadres: srkr@oticonmedical.com. Geeft u daarbij ook aan of u samen met uw partner komt.

Locatie
De 2e Neuro informatiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 18 augustus in het Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4-6, 3526 KV in Utrecht.

Tijdstip
De zaal gaat open om 09.30 uur.
De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur.

Schrijftolk
Tijdens de bijeenkomst is een schrijftolk aanwezig.

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens de tweede Oticon Medical Neuro informatie-bijeenkomst

Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door Oticon Medical. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.