Advanced Bionics: CI-informatiebijeenkomsten mei/juni 2024

ONLINE CI-informatiebijeenkomst voor volwassenen:

Kom alles te weten over het cochleair implantaat van Advanced Bionics en kom in contact met CI-dragers

Bent u op zoek naar informatie over een cochleair implantaat (CI) voor uzelf of voor uw kind en vraagt u zich af hoe het is om te horen met een CI? Bent u benieuwd wat de unieke samenwerking tussen een CI en een hoortoestel van Phonak en Advanced Bionics u of uw kind kan bieden? En wat komt er allemaal kijken bij een CI-traject, de operatie en revalidatie? Kom in contact met (ouders van) CI-dragers en ontdek de mogelijkheden van een CI.

Wanneer:

Woensdag 19 juni 2024 ONLINE van 13.00 uur tot 15:00 uur

Locatie:

Het betreft een Online bijeenkomst via Teams.
Deze bijeenkomst zal door middel van een Online Schrijftolk worden ondertiteld.

Aanmelden

Overweegt u een cochleair implantaat voor uzelf of uw kind en wilt u graag aanwezig zijn op deze Online CI-informatiebijeenkomst, meldt u zich dan aan om verzekerd te zijn van een plek. Geef bij uw aanmelding kort aan wat uw achtergrond is en waarom u wilt deelnemen aan deze bijeenkomst. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier bij elk gepland evenement op de Evenementenkalender van AB (Klik hier) of door het sturen van een mail naar Info.Benelux@AdvancedBionics.com.

Het is mogelijk om van te voren een proefsessie af te spreken waarin u kennis kunt maken met Online vergaderen.

Inhoud

Tijdens deze Online CI-informatiebijeenkomst legt een logopedist en/of een audioloog uit hoe een CI precies werkt en wat de unieke kenmerken zijn van Advanced Bionics zoals de mogelijkheden omtrent draadloze accessoires en de samenwerking met een hoortoestel op het andere oor voor unieke oor-tot-oor-communicatie. Ook is er specifiek aandacht voor de revalidatie met een CI. Daarnaast is het mogelijk om in contact te worden gebracht met verschillende CI-dragers die iets kunnen vertellen over wat hun CI voor hem/haar betekent en hoe het is om met een CI (en een hoortoestel) te horen.

Gedurende de presentatie is er gelegenheid voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen via de chatfunctie. Als hier behoefte aan is kan er altijd nog individueel contact worden opgenomen voor meer informatie over de (on)mogelijkheden van een CI al dan niet in combinatie met het unieke bimodale hoortoestel van Phonak en AB.

 

Meer informatie

Wanneer hoortoestellen niet voldoende meer helpen, kunt u in aanmerking komen voor een CI. Een CI kunt u niet eerst uitproberen zoals een hoortoestel. U maakt een keuze voor iets wat u nog niet kent en waar u naderhand niet op terug kunt komen. Zo’n beslissing maakt u natuurlijk niet zomaar. Daarom is het belangrijk om te weten hoe een CI precies werkt en wat u kunt verwachten op basis van ervaringen van CI-dragers.

Bimodale Hooroplossing van Advanced Bionics en Phonak

De Marvel bimodale hooroplossing van AB en Phonak is de enige combinatie van een CI én hoortoestel die volledig samenwerken en communiceren met elkaar. Deze oplossing bestaat uit de Naída CI M90 spraakprocessor en het Phonak Naída Link M hoortoestel. Doordat ze hetzelfde platform gebruiken, kunnen zij met elkaar communiceren; een voordeel dat geen enkele andere combinatie van een hoortoestel en cochleair implantaat kan bieden.

Voor diegenen die slechts één CI kunnen gebruiken en meer ondersteuning nodig hebben, is CROS de nieuwste surroundsoundoplossing die naadloos alle geluiden naar de Marvel CI overzet.

Schikt deze data u niet? Stuur dan een e-mail naar Info.Benelux@AdvancedBionics.com, dan kijken we naar de mogelijkheid voor een andere datum of een één-op-één-gesprek.

Meer informatie

Heeft u vragen over de bijeenkomsten? Laat het ons weten! Neem contact op met Advanced Bionics via +31 (0) 88 – 600 88 30 of Info.Benelux@AdvancedBionics.com.

 


Online CI-informatiebijeenkomst voor ouders:

Kom alles te weten over het cochleair implantaat van Advanced Bionics en kom in contact met ouders van kinderen met een CI van AB

Bent u op zoek naar informatie over een cochleair implantaat (CI) voor uw kind en vraagt u zich af wat de ervaringen van andere ouders zijn? Bent u benieuwd wat de unieke samenwerking tussen een CI en een hoortoestel van Phonak en Advanced Bionics uw kind kan bieden? En wat komt er allemaal kijken bij een CI-traject, de operatie en revalidatie? Lees verder voor meer informatie en om uzelf aan te melden.

Wanneer:

Dinsdagavond 21 mei 2024 van 19:00uur tot 21:00 uur
Dinsdagavond 11 juni 2024 van 19:00uur tot 21:00 uur

Aanmelden

Overweegt u een cochleair implantaat voor uw kind en wilt u graag aanwezig zijn op een ONLINE CI-informatiebijeenkomst gericht op ouders, meldt u dan aan. Geef bij uw aanmelding kort aan wat uw achtergrond is en of u specifieke vragen heeft waar we rekening mee kunnen houden. Aanmelden kan op de evenementenkalender KLIK HIER of door het sturen van een mail naar Info.Benelux@AdvancedBionics.com.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail en informatie over uw online deelname.

Locatie:

Het betreft een ONLINE bijeenkomst via Teams.

Inhoud

Tijdens de ONLINE CI-informatiebijeenkomst legt een logopedist en/of een audioloog uit hoe een CI precies werkt en wat de unieke kenmerken zijn van Advanced Bionics. We gaan specifiek in op de Sky CI M processor die specifiek voor kinderen werd ontwikkeld samen met Phonak. Er is ook aandacht voor de kenmerken van het implantaat zoals de mogelijkheid om zorgeloos een MRI-scan te kunnen ondergaan. Draadloze connectiviteit krijgt bijzondere aandacht omdat kinderen niet alleen op school, maar ook thuis graag naar muziek luisteren, filmpjes kijken en gamen. Ook is er specifiek aandacht voor de revalidatie met een CI en de tools die AB hiervoor ter beschikking stelt. Tot slot is het mogelijk om achteraf in contact te worden gebracht met verschillende ouders van kinderen met een CI die iets kunnen vertellen over wat hun CI voor hun kind en hun gezin betekent.

Er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Na de bijeenkomst kan er altijd nog individueel contact worden opgenomen voor meer informatie over de (on)mogelijkheden van een CI al dan niet in combinatie met het unieke, samenwerkende bimodale hoortoestel van Phonak en AB, nl. de Sky Link M.

Meer informatie

Schikt deze datum u niet of wilt u liever een huisbezoek? Stuur dan een e-mail naar Info.Benelux@AdvancedBionics.com, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen over deze bijeenkomsten? Laat het ons weten! Neem dan contact op met AdvancedBionics via +31 (0) 88 – 600 88 30 of Info.Benelux@AdvancedBionics.com.

 


CI-informatiebijeenkomst te Vianen volwassenen:

Kom alles te weten over het cochleair implantaat van Advanced Bionics en kom in contact met CI-dragers

Bent u op zoek naar informatie over een cochleair implantaat (CI) voor uzelf of voor uw kind en vraagt u zich af hoe het is om te horen met een CI? Bent u benieuwd wat de unieke samenwerking tussen een CI en een hoortoestel van Phonak en Advanced Bionics u of uw kind kan bieden? En wat komt er allemaal kijken bij een CI-traject, de operatie en revalidatie? Kom in contact met (ouders van) CI-dragers en ontdek de mogelijkheden van een CI.

Wanneer:

Vrijdag 14 juni 2024 VIANEN van 13.00 uur tot 16:00 uur

Locatie:

Het betreft een bijeenkomst op locatie. U ontvangt de exacte adresgegevens na aanmelding.

Deze bijeenkomst zal door middel van een Schrijftolk worden ondertiteld.

Aanmelden

Overweegt u een cochleair implantaat voor uzelf of uw kind en wilt u graag aanwezig zijn op deze CI-informatiebijeenkomst, meldt u zich dan aan om verzekerd te zijn van een plek. Geef bij uw aanmelding kort aan wat uw achtergrond is en waarom u wilt deelnemen aan deze bijeenkomst. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier bij elk gepland evenement op de Evenementenkalender van AB (Klik hier) of door het sturen van een mail naar Info.Benelux@AdvancedBionics.com.

Inhoud

Tijdens deze CI-informatiebijeenkomst legt een logopedist en audioloog uit hoe een CI precies werkt en wat de unieke kenmerken zijn van Advanced Bionics zoals de mogelijkheden omtrent draadloze accessoires en de samenwerking met een hoortoestel op het andere oor voor unieke oor-tot-oor-communicatie. Ook is er specifiek aandacht voor de revalidatie met een CI. Daarnaast is het mogelijk om in contact te worden gebracht met verschillende CI-dragers die iets kunnen vertellen over wat hun CI voor hem/haar betekent en hoe het is om met een CI (en een hoortoestel) te horen.

Gedurende de presentatie is er gelegenheid voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen via de chatfunctie. Als hier behoefte aan is kan er altijd nog individueel contact worden opgenomen voor meer informatie over de (on)mogelijkheden van een CI al dan niet in combinatie met het unieke bimodale hoortoestel van Phonak en AB.

 

Meer informatie

Wanneer u of uw kind slechthorend is en hoortoestellen niet voldoende meer helpen, kunt u in aanmerking komen voor een CI. Een CI kunt u niet eerst uitproberen zoals een hoortoestel. U maakt een keuze voor iets wat u nog niet kent en waar u naderhand niet op terug kunt komen. Zo’n beslissing maakt u natuurlijk niet zomaar. Daarom is het belangrijk om te weten hoe een CI precies werkt en wat u kunt verwachten op basis van ervaringen van CI-dragers. Kunt u bijvoorbeeld beter deelnemen aan gesprekken en weer genieten van muziek of geluiden die u vroeger hoorde?

 

 

Bimodale Hooroplossing van Advanced Bionics en Phonak

De Marvel bimodale hooroplossing van AB en Phonak is de enige combinatie van een CI én hoortoestel die volledig samenwerken en communiceren met elkaar. Deze oplossing bestaat uit de Naída CI M90 spraakprocessor en het Phonak Naída Link M hoortoestel. Doordat ze hetzelfde platform gebruiken, kunnen zij met elkaar communiceren; een voordeel dat geen enkele andere combinatie van een hoortoestel en cochleair implantaat kan bieden.

Voor diegenen die slechts één CI kunnen gebruiken en meer ondersteuning nodig hebben, is CROS de nieuwste surroundsoundoplossing die naadloos alle geluiden naar de Marvel CI overzet.

Schikt deze datum u niet? Stuur dan een e-mail naar Info.Benelux@AdvancedBionics.com, dan kijken we naar de mogelijkheid voor een andere datum of een één-op-één-gesprek.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over de bijeenkomsten? Laat het ons weten! Neem contact op met Advanced Bionics via +31 (0) 88 – 600 88 30 of Info.Benelux@AdvancedBionics.com.

 


Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door Advanced Bionics. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk.

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.