CI-fabrikanten en Corona

Vergrote afbeelding van het coronavirus.Met de uitbraak van het huidige Coronavirus (Covid-19), zijn er veel onzekerheden. Misschien maakt u, als CI-gebruiker, zich zorgen over de bereikbaarheid van uw fabrikant of de levering van onderdelen voor uw CI. Via deze weg laten de fabrikanten u weten dat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Vooralsnog is alles gewoon leverbaar zoals u gewend bent. Tevens zijn alle fabrikanten nog bereikbaar op de gebruikelijke wijze. Alle fabrikanten geven daarnaast aan dat zij zich houden aan de richtlijnen van het RIVM en de WHO. Als u problemen ondervindt met uw CI, kunt u in eerste instantie contact opnemen met het CI-centrum waar u bekend bent. De contactgegevens van de fabrikanten vindt u hier: https://www.opciweb.nl/ci/fabrikanten/