De uitslag van de verkiezing CI-Kopstukken

De OPCI-verkiezing van CI- Kopstukken is ten einde. De jury heeft inmiddels haar oordeel geveld. Er zijn prijzen toegekend in twee categorieën: A (tot en met 16 jaar) en B (17 jaar en ouder).

Net als onze zustervereniging in Duitsland, denkt OPCI met deze wedstrijd extra aandacht te hebben gegeven aan het dragen van een CI. Wij hebben hiermee geprobeerd om het CI als hoorhulpmiddel uit de taboesfeer te halen. Je hoeft je namelijk niet te schamen om er weer bij te horen, het CI geeft je als drager zoveel terug. Dat geldt bijvoorbeeld voor kinderen die een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden en van wie sommige zelf gaan studeren. En wat is leuker om uw kind van een opgepimpte processor te voorzien? Maar het geldt eveneens voor volwassenen. Laat het zien en vertel bij vragen waar de processor en spoel voor dienen. U zult de verwondering ervaren van de mensen, die nog nooit hebben gehoord van dit stukje techniek dat het leven zo veraangenaamt.

Hieronder zijn de foto’s van de winnende ingezonden Kopstukken geplaatst. De overige inzenders krijgen de complimenten van de jury en eeuwige roem. De prijswinnaars krijgen zo spoedig mogelijk persoonlijk bericht.

Donkerblauw CI versierd met plakparels
1e prijs categorie tot en met 16 jaar
Rose CI met plakparels
2e prijs categorie tot en met 16 jaar
 
 
 
CI met afbeelding van een hond
1e prijs categorie vanaf 17 jaar
Zwart CI met groen/blauwe vlinder passend bij de haarkleur
2e prijs categorie vanaf 17 jaar