OPCI verkiezing CI-Kopstukken

Van de Duitse CI-Kopf verkiezing is de uitslag inmiddels bekend, maar onze eigen verkiezing voor CI-Kopstukken is nog in volle gang.

In de eerdere aankondiging van de OPCI verkiezing CI-Kopstukken was een storende fout geslopen. In de link van het e-mailadres, ci-kopstukken@opciweb.nl, waar de inzendingen naartoe gestuurd moeten worden, waren tekens weggevallen. Daardoor zijn mogelijk inzendingen niet aangekomen.

Deze fout is inmiddels opgelost. Het hierboven genoemde e-mailadres is correct. Inzendingen kunnen daarnaartoe worden gestuurd. Mocht een en ander toch niet lukken, stuur dan een mail naar ci@fvdbijl.nl.

Om de verkiezing spannend te maken hopen wij nog een flink aantal foto’s te ontvangen. U kunt uw foto tot 1 september inzenden. Op deze pagina vindt u meer informatie over de OPCI verkiezing CI-Kopstukken