Hoe kan je jouw CI pimpen?

Doosjes van standaard processor- en spoelcoversSommige fabrikanten hebben covers in kleur of met een design. Daarmee kan je je CI verfraaien of aanpassen bij je kledingkeuze etc. Maar nog leuker is het om zelf aan de slag te gaan en je creativiteit te laten zien. Je kunt een standaard cover versieren met bijvoorbeeld plaksteentjes. Houd er dan wel rekening aan welk oor het komt, want die steentjes zijn pijnlijk als deze langs de huid schuren. Werk je rechtstreeks op je processor of hoortoestel, dan kun je er beter eerst een transparante folie op plakken. Deze kun je later makkelijk verwijderen als je weer eens wat anders wilt. Er zijn ook kleine stickers te koop of Washi tape. Dit kun je ook zonder schade weer verwijderen. Ga gewoon lekker aan de slag en maak van je CI‑processor een kunstwerkje. Laat hem gewoon zien en wees er trots op. En maak er een foto van en stuur die in om mee te dingen naar de prijzen van de CI‑kopstukkenverkiezing!

Lichtblauwe covers voor processor en spoelHoorapparaat met plakbloemen en plaksteentjesCI met blauwe cover en witte bloemen op rode achtergrondVersierde CI, blauw met uil

Waar kun je het kopen?
Washi tape is een superhandige tape waarmee je echt van alles kunt doen. Washi tape is op veel plekken te koop. Bij Hema bijvoorbeeld heb je 3 rolletjes voor € 2,50. Maar bij Wibra heb je 3 rolletjes voor maar € 1,00! En ook bij Action en Xenos vind je Washi tape in verschillende maten. Andere versieringen, bijvoorbeeld foamfiguurtjes, kun je daar ook kopen.

Afbeelding van tape en steentjes om op het CI te plakken. Washi tape in verschillende uitvoeringen.