Phonak NaidaTM Link van Advanced Bionics beschikbaar

Na jarenlange, wederzijdse inspanning bieden Phonak en Advanced Bionics nu een technologische doorbraak met het zogenaamde bimodale hoortoestel, de Naída Link.

Twee Naída-apparaten, namelijk een CI en hoortoestel, kunnen nu dezelfde geavanceerde, automatische technologie gebruiken en het audiosignaal van de ene kant naar de andere streamen. Deze Binaural Voicestream Technology is uniek. Dit betekent dat ze op dezelfde manier kunnen reageren en zich op dezelfde manier kunnen aanpassen aan veranderende luistersituaties, alsof het één systeem betreft.

Wanneer men overweegt een cochleair implantaat te gebruiken, zijn er veel redenen om in het andere oor alsnog een hoortoestel te blijven gebruiken.

Een hoortoestel biedt luidheid en een warmer geluid. Een cochleair implantaat biedt meer helderheid. Wanneer de apparaten samenwerken, bieden ze het rijke geluid dat men graag wil en het spraakverstaan dat men nodig heeft.

De nieuwe Naída bimodale hooroplossing, met de Naída CI-spraakprocessor en het Phonak Naída™ Link-hoortoestel1, levert het eerste hoortoestel dat speciaal is ontworpen om samen te werken met een cochleair implantaatsysteem.

Deze twee Naída-apparaten:

  • communiceren met elkaar en kunnen geluidssignalen met elkaar delen,
  • verwerken geluid op dezelfde manier,
  • bieden een gekoppelde volume-en programmaregeling,
  • zijn verkrijgbaar in passende kleuren.

Daarnaast kunnen gebruikers ook kiezen uit een breed assortiment draadloze Phonak-accessoires die audio rechtstreeks naar beide apparaten streamen voor een moeiteloze luisterervaring.

De Phonak Naída Link is beschikbaar als UP of RIC model.

1 Compatibel met de Naída CI Q70- en Q90-spraakprocessor.

 

Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door Phonak&Advanced Bionics. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.