Voorlichting cochleaire implantaat bij Hoorprofs audiciens

De Hoorprofs audiciens zijn getraind op het gebied van indicatie voor CI. Wanneer voor zeer ernstig slechthorenden zelfs de zwaarste hoortoestellen onvoldoende verbetering bieden voor het spraakverstaan, kunnen de Hoorprofs audiciens hun van de juiste informatie voorzien. Zij hebben de juiste informatiematerialen over het CI in huis en kunnen handvatten geven over waar men hiervoor terecht kan.

De Hoorprofs audiciens hebben expertise op vlak van advies en aanpassing van hoortoestellen. Door de samenwerking met Cochlear kunnen ze hun kennis ook breder toe te passen zoals het informeren op het vlak van implanteerbare hooroplossingen. CI gebruikers kunnen bij Hoorprofs audiciens ook terecht voor de aanschaf van hoorhulpmiddelen, zoals draadloze accessoires en solo-apparatuur.

Wilt u weten of er een HoorProfs audicien bij u in de buurt zit die de training bij Cochlear heeft gevolgd? Op de site van Cochlear (klik) vindt u de lijst.

Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door Cochlear. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.