Wereld CI-dag in Nijmegen

Opening van nieuw Servicepunt CI in Radboud UMC Nijmegen.

Wereld CI-dag 2015 werd door het Radboud UMC aangegrepen om een nieuw Servicepunt CI te openen en onder de aandacht te brengen van de patiënten. De dag bestond verder uit een  doorlopende CI markt in Radboud UMC, waarbij alle fabrikanten (AB, Cochlear en MED-EL) inclusief Phonak en Resound aanwezig waren.

Ook OPCI was aanwezig. Door middel van folders en een PowerPoint presentatie heeft Frank van der Bijl, vrijwilliger bij OPCI, aandacht gegeven aan wat OPCI is en doet voor (mogelijke) CI gebruikers. Voor veel mensen een eerste kennismaking met OPCI. Dit werd onder meer duidelijk door het grote aantal folders wat is verspreid.

De firma Cochlear heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om de gebruikers van de Nucleus 6 te voorzien van een upgrade met de nieuwste software, zodat er gebruik gemaakt kan worden van de verschillende  mogelijkheden van draadloze verbinding.

Ook waren er de hele dag mensen van het CI team aanwezig die vragen van de bezoekers beantwoordden.

Gezien het grote aantal bezoekers kan de eerste Wereld CI dag in Nijmegen zeker als een succes gezien worden.

 

Frank van der Bijl