De nieuwsbrief van EURO-CIU is uit

De Europian Association of Cochlear Implant Users (EURO-CIU) heeft weer een nieuwsbrief uitgebracht

In deze Engelstalige editie wordt aandacht besteed aan het symposium ‘State of the art on Cochlear Implants in Europe’ dat op 9 en 10 April in Antwerpen plaatsvindt. Daarnaast bevat de nieuwsbrief nieuwtjes over onder andere zelfhulpgroepen in Duitsland, een Engelse CI-drager die een boek heeft geschreven over zijn ervaringen en een aankondiging uit Spanje over Internationale Implantaatdag. De nieuwsbrief eindigt met informatie van de drie fabrikanten over de laatste technologische ontwikkelingen.
Geïnteresseerd in de nieuwsbrief? Deze is te lezen op deze link. U kun zich ook via een link in die nieuwsbrief ook aanmelden om de hem rechtstreeks zelf te ontvangen.