Enquête: CI en technologie

Nieuwe technologische ontwikkelingen maken steeds betere CI-zorg mogelijk. Waar kijkt u reikhalzend naar uit? Op welke ontwikkeling zit u absoluut niet te wachten? Help mee en vul deze vragenlijst in!

Uw deelname aan deze enquête is belangrijk. Het geeft ons inzicht in zaken die u als gebruiker belangrijk vindt. Wij kunnen met deze gegevens in de hand uw wensen doorgeven aan de onderzoekers en producenten.

De technologische ontwikkeling rondom CI staat niet stil. Er is steeds meer mogelijk. Zo zou u gemakkelijk thuis via internet hoortraining kunnen doen, of testen kunnen uitvoeren om te kijken of uw CI nog goed is ingesteld. Binnen handbereik ligt de mogelijkheid om op afstand te communiceren met uw CI-team. Ook kunt u zich steeds meer op maat laten adviseren over de juiste instellingen van uw CI in verschillende situaties. Onderzoekers buigen zich over de mogelijkheden om de CI-zorg te verbeteren. Maar wat vind u belangrijk? Help ons mee in kaart te brengen wat u graag verbeterd zou willen zien door de enquête in te vullen.

In het kader van het Europese SHiEC-project (Supported Hearing in Elderly Citizens) heeft OPCI deze enquête ontwikkeld. OPCI is een van de partners binnen dit project en heeft de taak de wensen van CI-gebruikers te onderzoeken. Dit zullen we doen door focusgroepbijeenkomsten te organiseren, vragenlijsten te verspreiden, nieuwe producten samen met gebruikers te testen. Deze vragenlijst is de eerste stap die we zetten om de wensen van u als gebruiker in beeld te brengen.

De enquête is bedoeld voor CI-gebruikers. Het invullen van de enquête kost ongeveer 15-20 minuten. De enquête is tot 1 september in te vullen. We hopen op uw medewerking!

Naar de vragenlijst

Vragenlijst.dezorgvraag.nl/Ci_en_technologie

 

Meer informatie
Lees meer over het project op de OPCI-website.