OPCI Contactdag in Heythuysen gaat niet door

OPCI Contactdag op 12 september 2020 in Heythuysen gaat niet door

Helaas hebben we moeten besluiten om na het symposium in Nijkerk te annuleren, ook de OPCI Contactdag in Heythuysen af te gelasten. Tot 1 september mogen er in ieder geval geen grote bijeenkomsten gehouden worden. Na die datum moet er 1,5 meter afstand in acht genomen worden. Er is overleg geweest met Zalencentrum De Bombardon en er is gekeken wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn. Het aantal mensen in de grote zaal zou maximaal 55 zijn.

Omdat het de bedoeling was dat er ook workshops gegeven zouden worden, kwam daar nog een extra probleem bij, waar geen oplossing voor te vinden was. Net zo min als voor het buffet na afloop, wat natuurlijk wel een belangrijk onderdeel van de dag in Heythuysen is. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de informatiemarkt .

De mensen van De Bombardon zagen hier ook geen oplossingen voor. Op basis hiervan is besloten om de bijeenkomst niet door te laten gaan.

Uiteraard vinden wij het bijzonder jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen. Maar gegeven de omstandigheden is het wel het meest juiste en goede besluit om dit te doen.

Wel is er een nieuwe datum voor volgend jaar afgesproken: 11 september 2021. Het thema blijft hetzelfde: Wat kan ik met mijn CI en welke aansluitingen kan ik maken.