Maak connectie als nooit tevoren met Naída CI Q90

Vianen, 11 maart 2019

Advanced Bionics streeft ernaar AB CI dragers te ondersteunen door de meest geavanceerde technologie te bieden. Met veel genoegen introduceren we de Naída™ CI Connect, een elegante design geïntegreerde ontvanger die directe verbinding biedt van een AB cochleair implantaat met vrijwel alle Bluetooth-compatibele apparaten.

Naida CI Connect van Advanced BionicsMet een AB Naída CI Q90 en de Naída CI Connect kunnen de AB CI-dragers direct streamen zonder een op het lichaam gedragen accessoire, handsfree bellen zonder de telefoon aan te raken en verbinding maken met vrijwel elk type Bluetooth-apparaat.

Bovendien kunnen ze met een eenvoudige plug-and-play TV-connector het geluid van de tv ook rechtstreeks naar de geluidsprocessor streamen.

Vanaf april 2019 verwachten we beschikbaarheid van Naída CI Connect in Benelux.

Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door Advanced Bionics. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk.

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.