18 februari 2019: CI-informatiebijeenkomst MED-EL

Komt u of uw kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? En wilt u daarover goed geïnformeerd worden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de CI informatiebijeenkomst in het MED-EL Care Center.

Wij bieden maandag 18 februari om 19:00 uur een informatiebijeenkomst waarin alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht worden.

Weten waar je op moet letten

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige en een audiologisch specialist van MED-EL. En tijdens de informatiebijeenkomst komt u in contact met andere kandidaten. Ook wordt u uitgebreid geïnformeerd over:

  • Cochleair implantaat: wat is het en hoe werkt het?
  • Hoe maakt u de juiste keuze voor een CI merk?
  • Wat moet u nog met uw CI team bespreken?
  • Hoe bereidt u zich voor op de operatie?
  • Hoe ziet het revalidatieproces eruit?
  • Praktische tips en adviezen.

Uiteraard nemen wij en onze ervaringsdeskundige alle tijd voor het beantwoorden van uw vragen.

Meer informatie en aanmelden

De informatiebijeenkomsten vinden plaats in het MED-EL Care Center te Nieuwegein, Weverstede 51-B, goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Tijdens de informatiebijeenkomsten is een schrijftolk en ringleiding aanwezig. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaarstaan. Neem gerust iemand mee, wij verheugen ons op uw bezoek!

Gelieve aan te melden door een email te sturen naar cc-nieuwegein@medel.com, bellen met 085-7600167 of via onze website http://www.hetlevenlatenhoren.nl/contact/

Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door MED-EL. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.