MED-EL Rondo 2

RONDO 2  –  Zo eenvoudig kan het zijn!

Maak nu kennis met de nieuwe generatie CI audioprocessoren – de RONDO 2. De RONDO 2 is de meest eenvoudige audioprocessor. Waarom?

DRAADLOOS OPLADEN

De RONDO 2 is de allereerste audioprocessor die draadloos opgeladen wordt. Batterijen kopen of accu’s vervangen behoren tot het verleden. Simpelweg ’s nachts de RONDO 2 op de oplader leggen en wakker worden met een volledig opgeladen audioprocessor voor een hele dag lang ononderbroken horen. Na een oplaadtijd van 4 uur kan de processor tot 20 uur vermogen leveren.

EENVOUDIG GEBRUIK

Met slechts één druk op de knop kan de audioprocessor in- en uitgeschakeld worden. De RONDO 2 past zich automatisch aan wisselende luisteromgevingen zodat zachte geluiden gehoord worden en luide geluiden op een comfortabel niveau binnenkomen. Bovendien kunt u gemakkelijk verbinding maken met uw televisie of telefoon met behulp van de draadloze accesoires. Zo eenvoudig kan het zijn!

COMFORTABEL TE DRAGEN

Door het compacte design kan de processor comfortabel onder de haren gedragen worden en via de verschillende verwisselbare designcovers kunt u kiezen voor een heel discrete of juist voor een unieke, opvallende look. Met de WaterWear hoesjes kan de processor ook tijdens het zwemmen gedragen worden.

Ga voor meer informatie naar:  https://www.medel.com/rondo2/.

MED-EL Care Center Nieuwegein
Weverstede 51-B
3431 JS Nieuwegein
Telefoon: +31 85 76 00 167
E-mail: cc-nieuwegein@medel.com

 

Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door MED-EL. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.