1 September 2018 : OPCI contactdag

Aanvulling 13 september 2018: Lees hier het verslag van deze contactdag.

Wederom wordt er een OPCI contactdag georganiseerd te Heythuysen in zaal “De Bombardon”. Deze dag is bedoeld voor mensen met een CI en voor hen die een CI overwegen. Ook de ouders van kinderen met een CI en die kinderen zelf zijn van harte welkom.
Maar iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp “Tinnitus” is ook van harte welkom.

Thema : CI en Tinnitus

De leveranciers van Advanced Bionics, Cochlear-GN Resound, MED-EL, Oticon Medical,  Phonak-Comfort Audio en Multi Care Systems zullen met hun eigen informatiestand aanwezig zijn. Behalve de bijdragen door deze exposanten steunt ook Meeús, verzekeringen voor CI, deze dag. Wij zorgen ervoor dat er een schrijftolk/ gebarentolk aanwezig is. Er zijn meerdere ruimtes / terras beschikbaar voor rust te nemen indien nodig.

Voor degenen die OPCI nog niet kennen; OPCI staat voor Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie en is het samenwerkingsverband van de belangenorganisaties voor doven en slechthorenden in Nederland. OPCI geeft voorlichting, organiseert lotgenotencontact en behartigt de belangen van mensen met een CI en mensen die een CI overwegen. (www.opciweb.nl). Deze contactdag wordt georganiseerd door Geert en Tiny Hanssen (contactpersoon van OPCI regio Maastricht).

  • Wanneer: Zaterdag 1 september 2018.
  • Tijd: Inloop vanaf 12.30 uur.
  • Programma: 13.30 uur – 17.00 uur afsluiting met een heerlijk buffet.

Met medewerking van klinisch fysicus-audioloog dr. Erwin L.J. George van het UMC CI team Maastricht gespecialiseerd in Tinnitus. Daarnaast zijn de Commissie Tinnitus van Stichting Hoormij en GGMD als experts op het gebied tinnitus met informatie aanwezig.

  • Waar: De Bombardon Sint Antoniusstraat 2, 6093 GA Heythuysen www.debombardon.com.
    De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Met de trein tot Roermond buslijn 372 of trein via Weert en buslijn 371 naar Heythuysen. De bus stopt voor de Bombardon.
  • Prijs: De kosten van deze dag zijn € 18,50 per persoon. Voor een kind betaalt u € 8,00. Dit is inclusief koffie en gebak, 2 consumpties en een overheerlijk buffet.
  • Aanmelden: U kunt zich per e-mail aanmelden tot 30 augustus 2018,via aanmelden@opciweb.nl. Vermeld in de e-mail duidelijk uw naam, adres en het aantal personen. De aanmelding is pas definitief na ontvangst van uw deelnemersbedrag. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL82RABO0300773269 ten name van de Stichting Hoormij onder vermelding van CI-contactdag Heythuysen. Meldt u op tijd aan want: vol is vol.
  • Vragen: Heeft u nog vragen over de dag, dan kunt u contact opnemen met Geert Hanssen (contactpersoon OPCI regio Maastricht) Wingerdstraat 9, 6093 AG Heythuysen, e-mail: geert.hanssen@opciweb.nl

We hopen u te mogen verwelkomen en verheugen ons weer op een fantastische dag!

Geert en Tiny Hanssen