Verlopen : 18 april 2017: CI-informatiebijeenkomst MED-EL

Komt u of uw kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? Bent u zwaar slechthorend en helpen hoortoestellen u niet meer voldoende? Misschien komt overweegt u een cochleair implantaat.

MED-EL biedt een informatiebijeenkomst waarin alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht worden. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het MED-EL Care Center in Nieuwegein.

Cochleaire implantaten zijn geschikt voor alle leeftijden en worden al meer dan 25 jaar geïmplanteerd. Als u slechthorend bent en zelfs de krachtigste hoortoestellen niet meer helpen, kunt u baat hebben bij het nemen van deze volgende stap. Of misschien is uw kind slechthorend en wilt u graag informatie zodat u een goede keuze kunt maken voor uw kind.

Moeder met kind dat CI gebruiktTijdens deze informatiebijeenkomst wordt uitleg geven over het systeem en dragers van een CI zullen aanwezig zijn om te vertellen over hun persoonlijke ervaring. Deze bijeenkomst is kleinschalig, waardoor er volop tijd zal zijn voor al uw vragen.

U bent van harte welkom op dinsdag 18 april 2017 vanaf 13:30 uur te Nieuwegein.

Deelname is gratis, graag aanmelden via cc-nieuwegein@medel.com.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u MED-EL bereiken op: tel. 085-7600167 of via e-mail cc-nieuwegein@medel.com.

MED-EL Care Center Nieuwegein
Weverstede 51 B
3431 JS Nieuwegein

Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door MED-EL. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk.

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.