KansoTM: Cochlears eerst off-the-ear geluidsprocessor

Kanso is de eerste off-the-ear CI geluidsprocessor van Cochlear, speciaal ontworpen voor eenvoud en discretie én om de beste hoorervaring te geven aan de Cochlear-gebruikers

Kanso is de kleinste en lichtste off-the-ear of van-het-oor-gedragen geluidsprocessor op de markt en biedt alle voordelen van de bekroonde Nucleus 6-technologie in een processor die niet op het oor zit:

  • SmartSound® iQ met SCAN-functie past automatisch de parameters van de geluidsprocessor aan en selecteert de beste instellingen naar gelang de luisteromgeving.
  • Dubbele microfoons geven een significant luistervoordeel (+ 4.5 dB SNR) in ruis vergeleken met een enkele omni-directionele verwerking.
  • True Wireless™-connectiviteit, zodat gebruikers kunnen genieten van extra voordelen van een draadloze verbinding met de Phone Clip (telefoonclip), Mini Microphone (mini-microfoon) of TV Streamer (tv-streamer). Deze True Wireless-apparaten maken het mogelijk om (telefoon)gesprekken, muziek en televisie rechtstreeks te streamen naar de geluidsprocessor.

Kanso is een discrete oplossing voor iedereen die in aanmerking komt voor een cochleair implantaat of iemand die al een Cochlear™-implantaat heeft en die wil overstappen naar een nieuwe geluidsprocessor.*

Kanso is nu beschikbaar in Nederland. In België is de Kanso-geluidsprocessor momenteel in afwachting van de Riziv-registratie.

* De Kanso-geluidsprocessor is niet compatibel met de Nucleus® 22, de eerste generatie van cochleaire implantaten van Cochlear.


Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door Cochlear. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.