OPCI start met huiskamerbijeenkomsten

Op veler verzoek start OPCI binnenkort met kleinschalige huiskamerbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door en voor (aanstaande) CI-gebruikers, hun familieleden en andere belangstellenden. Wilt u wel eens kennismaken met mensen met een CI in uw regio? Heeft u vragen over het gebruik van uw CI of andere hoorhulpmiddelen? Overweegt u een CI en wilt u er wel eens wat meer over weten? Dan zijn deze bijeenkomsten wellicht iets voor u.

 

In verschillende regio’s in Nederland begint OPCI namelijk met het organiseren van deze informele en gezellige huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van een van de deelnemende gastadressen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om vragen te stellen, CI ervaringen te delen en informatie te verzamelen.

Interesse?
Wilt u een huiskamerbijeenkomst bijwonen? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand e-mailadres.

Huiskamer beschikbaar?
Vindt u het leuk om mee te helpen met het organiseren van deze bijeenkomsten en wilt u uw huiskamer beschikbaar stellen? Laat het ons dan ook weten. Wij zijn nog op zoek naar een aantal huiskamers. Wilt u dan in uw mail aangeven dat u uw huiskamer beschikbaar wilt stellen en hoeveel gasten u maximaal kunt ontvangen.

Vragen?
Misschien wilt u eerst nog meer weten, voor vragen en aanmeldingen mail ons op het volgende adres: info@opciweb.nl

Henk van Rees
Coördinator OPCI Huiskamerbijeenkomsten