Baby Beats

Ontdek een wereld van geluid, muziek en stem die de allerkleinsten zal helpen bij het leren luisteren en communiceren.

Al heel vroeg, eigenlijk al vanaf de geboorte, leren kinderen over en leggen de fundamenten voor communicatie, door te luisteren en interactie te hebben met hun ouders en omgeving. Maar hoe zit dit als een baby wordt geboren met een gehoorverlies? Hoe kunnen de voordelen van vroege interventie worden gemaximaliseerd voor families van kinderen met een gehoorverlies?

Speciaal voor deze jonge kinderen en hun familie heeft Advanced Bionics het programma Baby Beats (BB) ontwikkeld.

Baby Beats is een motiverend, speels en leuk programma dat de luister- en communicatieontwikkeling stimuleert in een natuurlijke setting, en kan gebruikt worden zowel vóór als na de aanpassing van hoortoestellen of de implantatie van een CI.

De BB Notes zal ouders helpen ontdekken, begrijpen en zelfs plezier laten beleven aan noteren van de vooruitgang die hun kind maakt op het vlak van luisteren en communiceren.

Dit interactieve programma kan ook door professionals gebruikt worden om, samen met de ouders van het kind, op een innovatieve manier met muziek te werken aan het bereiken van verschillende ontwikkelingsmijlpalen.

Het Baby Beats vroege ontwikkelingspakket is vanaf nu beschikbaar bij Advanced Bionics in het Engels. Er wordt nu hard gewerkt aan een Nederlandse versie.

 

Baby beatsHet BB pakket is zo samengesteld dat de families onmiddellijk kunnen starten en bevat:

  • Een Baby Beats Oudergids
  • Een Baby Beats Muziek CD
  • 2 instrumenten: Ocean Drum voor baby’s; Maracas voor peuters
  • Transport- en Dierenkaartjes
  • Een eendje

En dit alles zit verpakt in een Baby Beats rugzakje. Start vandaag nog met de muzikale reis van uw allerkleinste!

Indien u meer informatie over Baby Beats wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met: info.benelux@advancedbionics.com