SYMPOSIUM “COCHLEAR IMPLANTS NOW AND IN THE FUTURE”

ONICI - EURO-CIU - OPCIIn de vorige nieuwsbrieven van OPCI en ONICI heb je al kunnen lezen dat we samen in Rotterdam het 13 de EURO-CIU congres organiseren op vrijdag 11 november 2022. Het congres wordt gecombineerd met de jaarvergadering van EURO-CIU op 12 november, die echter alleen toegankelijk is voor leden van EURO CIU.

De voertaal tijdens het congres is Engels. Uiteraard zorgen we ervoor dat iedereen het ook kan volgen in de eigen taal middels de inzet van schrijftolken. Ook zullen er gebarentolken NmG en NGT aanwezig zijn.

We hebben je al laten kennismaken met het prachtige programma, waarin veel aspecten rondom het CI-traject aan bod komen. En bijzonder is ook dat bijna de helft van de sprekers zelf CI-drager zijn. Kortom een congres met een programma dat zeker de moeite waard zal zijn om bij te wonen en waarvoor je vanaf heden ook kan registreren. Schrijf je tijdig in via onderstaand formulier, want de plaatsen zijn beperkt!

Wij kijken er dan ook naar uit om jullie op 11 november 2022 in Rotterdam te ontmoeten.

Hennie Epping, Peter Helmhout, Henk van Rees & Leo De Raeve
EURO-CIU 2022 stuurgroep, een gemeenschappelijk initiatief van OPCI en ONICI

REGISTRATIE FORMULIER NL

REGISTRATION FORM EN