AudioStream van MED-EL

Graag wil MED-EL je informeren over de nieuwe AudioStream van MED-EL. De AudioStream is een accessoire voor de SONNET en SONNET 2 audioprocessor en geeft je de mogelijkheid om direct draadloos te streamen vanaf je smartphone of tablet.

AudioStream komt in de vorm van een extra batterijhuls. Vervang simpelweg de standaard huls voor de AudioStream om direct en met hoge kwaliteit te telefoneren, geluid en muziek te streamen. Telefoneer en luister vanaf je Android of iOS apparaat. Gebruik je eigen favoriete app om muziek af te spelen en de AudioStream stuurt het geluid draadloos door.

  • MED-EL AudioStream met een MED-EL SonnetDraadloos telefoongesprekken voeren
  • Draadloos muziek streamen via bluetooth®
  • Te gebruiken door alle SONNET en SONNET 2 gebruikers
  • Net zo waterbestendig als de SONNET
  • Verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de SONNET processor
  • Ook compatibel met SONNET EAS en SONNET 2 EAS

AudioStream instellen voor het eerste gebruik is snel en eenvoudig. Met de AudioKey 2 app is AudioStream te configureren. Voor het dagelijkse gebruik is de AudioKey 2 app niet meer nodig. Neem een kijkje op de website voor meer informatie over de AudioStream, ook om te zien of jouw telefoon compatibel is: www.medel.com/nl/hearing-solutions/accessories/connectivity/audiostream


Dit persbericht werd door MED-EL beschikbaar gesteld. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk