2019: CI-informatiebijeenkomsten Cochlear

Kom meer te weten over CI en stel uw vragen aan CI gebruikers
foto van een hand achter een oorWilt u graag meer details over cochleaire implantatie? Wilt u praten met CI-gebruikers? Kom dan naar een verdiepende informatiebijeenkomst over CI voor kandidaten.

U wordt verwelkomd door ervaringsdeskundigen die een CI dragen, en een audiologisch specialist van Cochlear. Zij vertellen u meer over de keuzemogelijkheden, de randapparatuur, de accessoires en de technische achtergrond.

De ervaringsdeskundigen vertellen u over hun eigen CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven.
De audiologisch specialist zal u vertellen over de werking van het gehoor en CI, de combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur etc.

Na afloop van de bijeenkomst is er ruim de gelegenheid om verder te praten met elkaar en verdiepende vragen te stellen.

Informatiebijeenkomsten – datum, plaats en voorzieningen
Onderstaand vindt u de data en locaties van komende bijeenkomsten. De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Op locatie zijn ringleiding, schrijftolk, koffie en thee aanwezig. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan de deelname.

 

Dag Datum Tijd Plaats Aanmelden
Maandag 25 februari 2019 13:00 – 15:30 uur Utrecht Klik hier om u aan te melden
Donderdag 14 maart 2019 13:00 – 15:30 uur Utrecht Klik hier om u aan te melden
Maandag 1 april 2019 13:00 – 15:30 uur Utrecht Klik hier om u aan te melden
Donderdag 23 mei 2019 13:00 – 15:30 uur Utrecht Klik hier om u aan te melden

Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plaatsen. Uiteraard mag u iemand meenemen. Na aanmelding via de bovenstaande weblinks, ontvangt u een bevestigingsmail waarin het adres van de bijeenkomst wordt bekendgemaakt. Indien u die mail niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de mail Ongewenste e-mailberichten.
Hebt u geen bevestigingsmail ontvangen of heeft u andere vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Rosanne van Esch, Cochlear Audiologie Specialist via rvanesch@cochlear.com

Bron: Cochlear. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.