Doet u mee?

Ouders van kinderen met een CI of die een CI voor hun kind overwegen, hebben veel vragen. Zij willen zo goed mogelijk geïnformeerd worden voordat zij een beslissing nemen. De FODOK (Nederlandse Federatie van Ouders van Dove Kinderen) ontwikkelt daarom een online Keuzehulp. Zij heeft uw hulp hierbij nodig!

Om inzicht te krijgen in hoe de Keuzehulp het beste vorm en inhoud kan krijgen, is het belangrijk om te weten welke vragen ouders hebben, welke informatie zij waardevol vinden en/of welke informatie zij missen. De FODOK heeft een lijst opgesteld met allerlei vragen. De antwoorden moeten richting geven aan de opbouw van de online Keuzehulp. Heeft u kinderen met een CI of overweegt u een CI voor uw kind, dan wordt uw hulp zeer gewaardeerd. U kunt hier klikken voor meer info en de vragenlijst.