SHiEC-project: hoe verliep de eerste fase?

OPCI presenteert met bescheiden trots een film over de eerste fase van het SHiEC-project, met Inge Doorn, Lara Laurens, Birgit Philips en Hennie Epping

OPCI berichtte al eerder over het SHiEC-project. Kort samengevat en ter herinnering: het project is bedoeld om oudere CI-gebruikers te ondersteunen. OPCI is bij het project betrokken om het gebruikersperspectief te verzorgen. Hiervoor werd een digitaal portaal in het leven geroepen, waar CI-gebruikers kunnen inloggen. In het portaal is een algemeen gedeelte en een eigen pagina met persoonlijke informatie over bijvoorbeeld de garantietijd van de eigen CI en onderdelen. Het project is een gezamenlijk initiatief van Vumc, Oto Consult en Cochlear. De eerste fase van het project is nu afgerond.

Inge, Lara en Birgit vertellen in de film over de opzet, het doel en de voortgang van het project en Hennie Epping geeft als CI-gebruiker en tester van het portaal feedback.

De film kunt u hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=0jZ68gd9lE4&feature=youtu.be