Oticon Medical

Oticon Medical implantaatNeuro
Oticon Medical bestaat al 100 jaar op het gebied van hoorzorg. Inmiddels heeft Oticon Medical ook alweer tientallen jaren praktische ervaring en kennis op het gebied van cochleaire implantaten. Zij komen nu met een cochleair implantaat, genaamd Neuro, waarin zij hun kennis van de geavanceerde technologieën van zowel hoortoestel als cochleair implantaat combineren.

Ultra-compact en krachtig implantaat
Het ultradunne en compacte Neuro Zti-implantaat is ontworpen om de operatieve ingreep zo eenvoudig en veilig mogelijk te laten verlopen. Het implantaat is robuust en betrouwbaar en kan geschikt worden gemaakt voor scans met hoge Tesla-waarden, zoals bij een MRI. Verder is het Neuro Zti-implantaat voorzien van een geheel nieuw chipontwerp dat de benodigde flexibiliteit en het vermogen heeft om samen te werken met huidige en toekomstige geavanceerde geluidsprocessors van Oticon Medical. Dit betekent dat zodra er een nieuwe geluidsverwerkende technologie beschikbaar komt, uw systeem eenvoudig kan worden geüpgraded, zodat de hoorervaring blijft.

Oticon Medical processor met implantaatGebouwd voor een betere spraakverstaanbaarheid
Voor een gebruiker van een cochleair implantaat brengt iedere dag nieuwe hoorsituaties met zich mee. De Neuro One-geluidsprocessor maakt gebruik van Oticons geavanceerde technologie met geautomatiseerde functies en innovatieve geluidsverwerking – ook wel gecoördineerde adaptieve verwerking genoemd. Dit geeft een beter spraakverstaan in alle omgevingen, zodat u overal moeiteloos actief aan gesprekken kunt deelnemen.

Ontworpen voor het leven
Elektronische apparaten zijn een vanzelfsprekend onderdeel van het moderne leven geworden, zowel thuis als op het werk. Door het gebruik van bluetooth®-technologieën kunt u een draadloze verbinding tot stand brengen tussen uw Neuro One-geluidsprocessor en uw mobiele telefoon, tv, mp3-speler en andere populaire communicatieapparaten, voor een beter en duidelijker geluid. Bovendien heeft de Neuro One een robuust ontwerp dat prettig draagt, is hij gebruiksvriendelijk en verkrijgbaar in diverse kleuren.

website Oticon Medical

..
Oticon Medical verschillende kleuren processoren op een rij


Bron: Oticon Medical. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.