Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OPCI huiskamerbijeenkomst Terneuzen

7 juli 2020 Tijd : 19:30 - 21:30

€5

Een OPCI huiskamerbijeenkomst in Terneuzen
Door het hele land organiseert OPCI informele en gezellige huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van één van de deelnemende gastadressen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om vragen te stellen, CI ervaringen te delen en informatie te verzamelen. Er is voldoende informatiemateriaal van de diverse CI leveranciers. Een schrijftolk is aanwezig.

Interesse?
Wilt u een huiskamerbijeenkomst bijwonen? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand e-mailadres. Er kunnen maximaal 6 à 7 deelnemers mee doen per huiskamerbijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u een ontvangstbevestiging plus het verzoek om € 5,- ‘statiegeld’ over te maken. Uw inschrijving is definitief na deze betaling. U krijgt vervolgens een bevestiging van uw inschrijving, het adres en een routebeschrijving.

Statiegeld
Bent u onverwacht verhinderd én meldt u zich uiterlijk één week voor de huiskamerbijeenkomst af dan zal de vijf euro aan u teruggestort worden. Zit er minder dan een week tussen de afmelding en de huiskamerbijeenkomst dan is er geen restitutie mogelijk. De aanwezigen krijgen tijdens de huiskamerbijeenkomst de vijf euro statiegeld contant terugbetaald

huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl

Gegevens

Datum:
7 juli 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Site:
https://www.opciweb.nl/opci/huiskamerbijeenkomsten/

Locatie

Terneuzen

Organisator

OPCI Huiskamerbijeenkomsten
Site:
www.opciweb.nl