Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Huiskamerbijeenkomst Ophemert

6 juni Tijd : 19:30 - 21:30

statiegeld €5,00

Een OPCI huiskamerbijeenkomst in Ophemert

De huiskamerbijeenkomsten organiseren we door heel Nederland bij gastvrouwen/heren die belangeloos hun woonkamer beschikbaar stellen. Altijd op een dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. We beginnen we met een kort voorstelrondje. Daarna is er alle tijd en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan onder leiding van een ervaren gespreksleider (ook CI-drager). Er is voldoende informatie en demonstratiemateriaal van alle drie de CI-leveranciers aanwezig.

Tijdens onze huiskamerbijeenkomsten ontmoet je ervaren CI-dragers, hoor je hun ervaringen en gaan we met elkaar in gesprek.
Als je een CI overweegt en/of ervoor in aanmerking komt, zijn deze bijeenkomsten uiterst waardevol. Niemand anders dan ervaren CI-dragers zijn beter in staat om te vertellen hoe het is om te horen met een CI.
Met heel veel ervaringsverhalen ga je na afloop weer naar huis.

Vragen die aan de orde kunnen komen, zijn bijvoorbeeld: Hoe ziet het CI-traject eruit? Wat mag ik van een CI verwachten of juist niet? Hoe revalideer je na de implantatie? Kan ik weer telefoneren? Hoe is het om met een CI naar muziek te luisteren? Is dat voor iedereen mogelijk?

OPCI is volledig onafhankelijk, niet gebonden aan CI-leveranciers of andere (markt)partijen. Een merkadvies tijdens een huiskamerbijeenkomst is dan ook zeker niet aan de orde.

Slechthorendheid is op deze avonden geen enkel beletsel. Er is altijd een schrijftolk aanwezig, op aanvraag zorgen wij voor een gebarentolk.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan uitsluitend per e-mail: huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van aanmelding en verdere (adres) informatie.

Aan een huiskamerbijeenkomst (m.u.v. de 150e op 25 maart) op locatie kunnen maximaal acht belangstellenden deelnemen.
Er is altijd veel belangstelling en vol = vol, dus wacht niet te lang met opgeven.

Statiegeld

Het bijwonen van een OPCI-huiskamerbijeenkomst is gratis. Helaas komt het geregeld voor dat mensen zich wel opgeven voor een huiskamerbijeenkomst maar niet verschijnen. Heel vervelend voor het gastadres en de organisatie, in het bijzonder als de huiskamerbijeenkomst volgeboekt is en er mensen op de wachtlijst staan. Dit willen we graag voorkomen, daarom hanteert OPCI een ‘statiegeldregeling’. Na je aanmelding krijg je een aanmeldbevestiging.
Daarin vragen wij je om vijf euro ‘statiegeld’ over te maken op de OPCI-bankrekening. Pas ná ontvangst van het statiegeld is je aanmelding definitief.
Tijdens de huiskamerbijeenkomst krijg je de vijf euro statiegeld contant terugbetaald. Ben je onverwacht verhinderd en meld je dan uiterlijk één week voor de huiskamerbijeenkomst af, dan zal de vijf euro aan je teruggestort worden. Zit er minder dan een week tussen de afmelding en de huiskamerbijeenkomst, dan is er geen restitutie mogelijk.

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
statiegeld €5,00

Locatie

Ophemert

Organisator

OPCI Huiskamerbijeenkomsten
Bekijk de site van Organisator