CI-informatiebijeenkomst van MED-EL 27 maart 2023

Mis niet de helft van uw slakkenhuis!  In tegenstelling tot een audioprocessor die u regelmatig kunt upgraden, blijft een implantaat de rest van uw leven bij u. Daarom is het belangrijk om een cochleair implantaat te kiezen dat u zowel nu als in de toekomst het beste gehoor biedt. Onze filosofie bij MED-EL is om met onze cochleaire implantaten zo dicht mogelijk bij natuurlijk horen te komen. Daarom gebruiken onze cochleaire implantaten unieke, extra lange elektroden die lang genoeg zijn om uw hele slakkenhuis te bedekken. Zo hoort u zo natuurlijk mogelijk, van de lage tonen zoals een blaffende hond, tot de hoge tonen zoals het fluiten van vogels en alles daartussenin.

Naast ons geavanceerde implantaat zijn we ook buitengewoon trots op onze RONDO 3 van-het-oor audioprocessor (single-unit processor) die u veel comfort biedt, maar ook een veilige draagoptie is voor een actieve levensstijl en die draadloos oplaadbaar is, thuis en onderweg.

Laten we het hebben over cochleaire implantaten!

Kom naar onze volgende online CI-informatiebijeenkomst op maandag 27 maart 2023 van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Naast deze bijeenkomst zijn er ook informatiebijeenkomsten gepland op:

  • Vrijdag 21 april 2023, online, van 14:00 tot 16:00
  • Dinsdag 23 mei 2023, online, van 13:00 tot 15:00
  • Woensdag 28 juni 2023, in het MED-EL Care Center, Utrecht, van 14:00 tot 17:00

Deelname aan deze bijeenkomsten is gratis!

U kunt zich aanmelden via https://blog.medel.com/nl/inschrijven-bijeenkomst/

U wordt bij deze bijeenkomsten uitgebreid geïnformeerd over:

  • Het cochleair implantaat: wat is het en hoe werkt het?
  • Hoe bereidt u zich voor op de operatie?
  • Hoe ziet het revalidatieproces eruit?
  • Alle eigenschappen van onze twee audioprocessoren, SONNET 2 en RONDO 3
  • Combinatie met een hoorapparaat en draadloze streaming
  • Waar moet u op letten bij de keuze voor een CI-merk?
  • Praktische tips en adviezen.

U wordt verwelkomd door een CI-specialist van MED-EL en een CI-ervaringsdeskundige. Tijdens deze informatiebijeenkomst komt u ook in contact met andere CI-kandidaten.

Komen de geplande data u niet goed uit? Of maakt u liever een persoonlijke afspraak met een van onze specialisten? Dan kan dat uiteraard ook! U en uw familie zijn op afspraak welkom in het MED-EL Care Center in Utrecht. Wanneer u dat aangeeft op de aanmeldpagina, nemen wij daarvoor contact met u op: https://blog.medel.com/nl/inschrijven-bijeenkomst/

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op: tel. 085-7600167 of via e-mail cc-utrecht@medel.com

 

Wilt u meer weten over MED-EL en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, neem dan eens een kijkje op onze website, of volg ons op Facebook en Instagram. Wilt u in contact komen met een ervaringsdeskundige, kijk dan eens op ons HearPeers platform.


Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door MED-EL. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk.

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.