Kom meer te weten over CI en stel uw vragen aan CI-gebruikers tijdens een informatiebijeenkomst

Wilt u meer weten over ernstige slechthorendheid en over de mogelijkheden als hoorapparaten alleen niet meer volstaan? Bent u benieuwd naar cochleaire implantatie en wilt u praten met CI-gebruikers? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan een van onze informatiebijeenkomsten over CI.

U wordt op deze bijeenkomsten verwelkomd door een ervaringsdeskundige die een CI draagt en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht.

De ervaringsdeskundige vertelt over zijn/haar CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven: Waar kunt u terecht voor onderzoek, wat kunt u verwachten? Is hun eventuele tinnitus verminderd?

De audiologisch specialist zal vertellen over de werking van het gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc.

Deze bijeenkomensten worden online gehouden of fysiek in ons Cochlear Informatiecentrum in Utrecht, uiteraard rekening houdende met de op dat moment geldende coronamaatregelen.

OPGELET: Deze bijeenkomsten zijn niet geschikt voor reeds CI-gebruikers. Hebt u specifieke vragen over uw CI of de werking van uw accessoires? Contacteer dan onze klantendienst via 070 770 36 68 (lokaal tarief) of customerservice.bnl@cochlear.com.

Fysieke informatiebijeenkomsten

01/06/2022 13:00 – 15:30 uur | Utrecht                                 Registreer hier

07/07/2022 19:00 – 21:00 uur | Zuidhorn (Groningen)          Registreer hier

Online informatiebijeenkomsten

11/05/2022 15:00 – 17:00 uur       Registreer hier

22/06/2022 15:00 – 17:00 uur       Registreer hier

Vraag steeds advies aan een medische professional over een behandeling van gehoorverlies. Hij of zij zal een hooroplossing op maat voorstellen. Gebruik onze producten enkel zoals voorgeschreven door uw medische professional. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Contacteer de verdeler in uw buurt.


Bron: Cochlear. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.