CI-informatiebijeenkomsten Cochlear voorjaar 2022

Drie generaties aan het ontbijt

Ontdek meer over cochleaire implantatie én de mogelijkheden van Cochlear!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden als hoorapparaten alleen niet meer volstaan?
Bent u benieuwd naar cochleaire implantatie, de keuzemogelijkheden, randapparatuur en technische achtergronden? Meld u aan voor een van onze fysieke of online informatiebijeenkomsten óf maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige die een CI draagt en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht.

De ervaringsdeskundige vertelt over zijn/haar ervaringen met betrekking tot het CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven. De audiologisch specialist zal vertellen over de werking van het gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc.

Bij zowel de fysieke als online bijeenkomsten is er een schrijftolk aanwezig die de sessie van live ondertiteling zal voorzien. Tevens is er op de fysieke bijeenkomsten ook een mogelijkheid gebruik te maken van ringleiding.

Data online bijeenkomsten voorjaar 2022
Voor komende periode bieden we zowel online als fysiek in ons Cochlear Informatiecentrum in Utrecht de bijeenkomsten aan.
Indien een fysieke informatiebijeenkomst vanwege eventuele Corona-maatregelen niet door kunnen gaan, dan zal de bijeenkomst worden omgezet naar een online bijeenkomst en wordt u daar tijdig van op de hoogte gebracht.

Fysieke informatiebijeenkomsen – in klein gezelschap op ons Cochlear Informatiecentrum in Utrecht

9 februari 2022 13:00 – 15:30 uur Utrecht Registreer u hier!
16 maart 2022 – i.s.m. Pento AC Friesland 13:30 – 16:00 uur Leeuwarden Registreer u hier!
13 april 2022 13:00 – 15:30 uur Utrecht Registreer u hier!
1 juni 2022 13:00 – 15:30 uur Utrecht Registreer u hier!
22 juni 2022 13:00 – 15:30 uur Utrecht Registreer u hier!

 

Online informatiebijeenkomsten – via MS Teams

15 december 2021 15:00 – 17:00 uur Online Registreer u hier!
2 maart 2022 15:00 – 17:00 uur Online Registreer u hier!
11 mei 2022 15:00 – 17:00 uur Online Registreer u hier!

Een overzicht van onze bijeenkomsten vindt u ook op www.hoormeer.nl/informatiebijeenkomsten-ci

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en de nodige praktische informatie. Indien u die mail niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.

Heeft u vragen over de bijeenkomsten, of schikt de datum u niet en wilt u graag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek?
Neem contact op via 
rvanesch@cochlear.com, of telefonisch/ via een berichtje op 0615962328.

Meer weten over cochleaire implantatie?
Ga naar
www.HoorMeer.nl en vraag een gratis informatiepakket aan.


Bron: Cochlear. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.