In gesprek met CI

Fysieke CI informatiebijeenkomst Oticon Medical
27 november 2021 – Goes (NL)

Met de winter voor de deur organiseert Oticon Medical op zaterdag 27 november 2021, van 10.00 tot 12.00 uur een fysieke informatiebijeenkomst over cochleaire implantatie in Hotel van der Valk Exclusief in Goes. Uiteraard met inachtneming van de geldende corona-maatregelen.

Wat kunt u verwachten?
Alle aanwezigen zullen uitgebreid en transparant worden geïnformeerd over cochleaire implantatie door Henk van Rees (OPCI) en Serge Kriek (Oticon Medical), en zullen ze meenemen in de wereld van CI, het Neuro 2-systeem van Oticon Medical en alles wat er bij komt kijken tijdens het volledige traject van cochleaire implantatie.

locatie
De CI Informatiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 27 november 2021 in Hotel van der Valk Exclusief Goes, A. Fokkerstraat 100 in Goes.

Tijdstip
De zaal gaat open om 09.30 uur. De informatiebijeenkomst start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.

Schrijftolk
Tijdens de informatiebijeenkomst is onze vaste schrijftolk aanwezig.

Wij kijken ernaar uit om u tijdens de bijeenkomst te ontmoeten, alle informatie over het Neuro-systeem met u te delen en uw vragen te beantwoorden.
Wilt u zich aanmelden? Laat het ons weten door een mail te sturen naar het e-mailadres communnicatie-nl@oticonmedical.com.

Met vriendelijke groet,
Het Oticon Medical team


Bron: Oticon Medical. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.