Vooraankondiging: OPCI contactdag Heythuysen

Vooraankondiging. Vooraankondiging. Vooraankondiging. Vooraankondiging.

Nu de berichten over COVID-19 op dit moment niet slechter worden en er gelukkig iets meer kan, zijn we van plan toch nog een bijeenkomst te organiseren in Heijthuijsen. Zoals de laatste jaren gebruikelijk is vindt die plaats in de Bombardon. De datum is zaterdag 16 oktober. Dus hou deze datum vrij in je agenda. De organisatie van die dag is weer in handen van Geert en Tiny Hanssen.

Helemaal definitief is het nog niet. Na de eerstvolgende persconferentie over COVID-19 weten we dat wel en dan zullen we een definitieve uitnodiging gaan versturen, met de mogelijkheid om je in in te schrijven.

Een aantal zaken zijn bekend/belangrijk:

  • Alle geldende maatregelen i.v.m. COVID-19 zullen van kracht zijn. Dat betekent dus eventueel toegangscontrole, geen handenschudden en zo veel mogelijk afstand houden.
  • Gezien de korte tijd van voorbereiding zal er geen inhoudelijk programma zijn. De nadruk ligt op het ontmoeten van elkaar na zo lange tijd
  • De producenten zijn wel gewoon aanwezig. Dus als je iets aan hen wil vragen kan dat uiteraard.
  • Vanwege de kortere duur van de bijeenkomst ben je welkom vanaf 13.00 uur. Zoals gebruikelijk in Heijthuijsen word je ontvangen met koffie/thee en een stuk vlaai en wordt de bijeenkomst afgesloten met een buffet.

Wij hopen heel erg dat de bijeenkomst nu wel kan doorgaan. We hebben met zijn allen de onderlinge contacten gemist en hopelijk kunnen we weer veel informatie met elkaar wisselen

Mocht onverhoopt ook deze bijeenkomst niet door kan gaan, dan zullen we dit jaar geen bijeenkomst meer organiseren in Heijthuijsen. Laten we hopen dat het niet zo ver hoeft te komen.