CI-informatiebijeenkomsten Cochlear najaar 2021

Ontdek meer over cochleaire implantatie én de mogelijkheden van Cochlear!

Drie jongvolwassenen kijken naar een beeldschermWilt u meer informatie over de mogelijkheden als hoorapparaten alleen niet meer volstaan?
Bent u benieuwd naar cochleaire implantatie, de keuzemogelijkheden, randapparatuur en technische achtergronden? Meld u aan voor een van onze fysieke of online informatiebijeenkomsten óf maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige die een CI draagt en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht.

De ervaringsdeskundige vertelt over zijn/haar ervaringen met betrekking tot het CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven. De audiologisch specialist zal vertellen over de werking van het gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc.

Bij zowel de fysieke als online bijeenkomsten is een schrijftolk aanwezig die de sessie van live ondertiteling zal voorzien.

Data online bijeenkomsten september – december 2021
Voor komende periode bieden we zowel online als fysiek in ons Cochlear Informatiecentrum in Utrecht de bijeenkomsten aan.

Fysieke informatiebijeenkomsen – in klein gezelschap op ons Cochlear Informatiecentrum in Utrecht

15 september 2021 13:00 – 15:30 uur Utrecht Registreer u hier!
3 november 2021 13:00 – 15:30 uur Utrecht Registreer u hier!

Online informatiebijeenkomsten – via MS Teams

13 oktober 2021 15:00 – 17:00 uur Online Registreer u hier!
24 november 2021 15:00 – 17:00 uur Online Registreer u hier!
15 december 2021 15:00 – 17:00 uur Online Registreer u hier!

Een overzicht van onze bijeenkomsten vindt u ook op www.hoormeer.nl/informatiebijeenkomsten-ci

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en de nodige praktische informatie. Indien u die mail niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.

Heeft u vragen over de bijeenkomsten, of schikt de datum u niet en wilt u graag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem contact op via rvanesch@cochlear.com, of telefonisch/ via een berichtje op 0615962328.

Meer weten over cochleaire implantatie?
Ga naar
www.HoorMeer.nl en vraag een gratis informatiepakket aan.


Bron: Cochlear. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.