OPCI-contactdag op 11 september gaat niet door

Toen 2 weken geleden de nieuwsbrief uitkwam stonden alle seinen op groen om de dag in Heythuysen te gaan organiseren. Inmiddels zijn we ingehaald door de actualiteit van de explosie aan besmettingen. Volgens de huidige regels zou de dag alleen door kunnen gaan als iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook de producenten mogen niet met een stand aanwezig zijn.

Het zal jullie niet verbazen, dat dit geen basis is om de dag doorgang te laten vinden helaas. De huidige maatregelen lopen in ieder geval tot 13 augustus. Na die datum gaan we kijken wat er voor nieuwe mogelijkheden liggen. Uiteraard laten we dat we zo snel mogelijk weten.

Voorlopig geldt de afgelasting alleen nog voor Heythuysen. Laten we hopen dat de bijeenkomst in Nijkerk in december wel doorgang kan vinden.