1 juli 2021: Online CI Informatiebijeenkomst – Oticon Medical

Met de zomer op komst en het toenemende aantal personen die gevaccineerd zijn, organiseert Oticon Medical op 1 juli aanstaande, van 10.00 tot 11.00 uur, de voorlopig laatste Online CI Informatiebijeenkomst. Om geïnteresseerden goed en transparant te informeren over cochleaire implantatie zullen Henk van Rees (OPCI) en Serge Kriek (Oticon Medical) de kijkers meenemen in de wereld van CI, het Neuro 2-systeem van Oticon Medical en alles wat komt kijken gedurende het volledige traject van cochleaire implantatie.

De informatiebijeenkomst wordt ondersteund door een schrijftolk.

Na de zomer hoopt het bedrijf de informatiebijeenkomsten, uiteraard in een veilige omgeving, weer live op diverse locaties in Nederland te kunnen organiseren.

U kunt zich inschrijven via de onderstaande link:
Donderdag 1 juli 2021, 10:00 – 11:00 uur
http://oticononline.adobeconnect.com/online-ci-bijeenkomst-oticon-medical-1-jul/event/registration.html

Met vriendelijke groet,

Het Oticon Medical team


Bron: Oticon Medical. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.