Online CI Informatiebijeenkomst – Oticon Medical

Donderdag 20 mei 2021, 10:00 – 11:00 uur

Laptop met online CI-informatiebijeenkomstOm kandidaten voor een cochleair implantaat zo goed en optimaal mogelijk van informatie over cochleaire implantatie te voorzien, organiseert Oticon Medical op 20 mei aanstaande van 10.00 tot 11.00 uur een online informatiebijeenkomst.

De bijeenkomsten van Oticon Medical zijn gericht op kandidaat CI-dragers die zich graag goed willen oriënteren op de keuze van een cochleair implantaat. Ook de heer Henk van Rees, vertegenwoordiger en ervaringsdeskundige van het OPCI (Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie), zal bij deze bijeenkomst aanwezig zijn. Henk neemt de kijkers meeneemt in de wereld van cochleaire implantatie en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast zet Serge Kriek, Productspecialist CI van Oticon Medical, alle informatie over het Neuro 2-systeem uiteen. Er is tijdens deze bijeenkomst ook volop gelegenheid tot het (anoniem) stellen van vragen.

De informatiebijeenkomsten wordt ondersteund door een schrijftolk.

U kunt zich inschrijven via onderstaande link:

http://oticononline.adobeconnect.com/online-ci-bijeenkomst-oticon-medical-20-mei/event/registration.html

Met vriendelijke groet,

Het Oticon Medical team


Bron: Oticon Medical. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.