CI-informatiebijeenkomsten Cochlear

Ontdek meer over cochleaire implantatie én de mogelijkheden van Cochlear tijdens een online informatiebijeenkomst!

Drie jongvolwassenen kijken naar een beeldschermWilt u meer informatie over de mogelijkheden als hoorapparaten alleen niet meer volstaan?
Bent u benieuwd naar cochleaire implantatie, de keuzemogelijkheden, randapparatuur en technische achtergronden? Meld u aan voor een van onze inline informatiebijeenkomsten of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige die een CI draagt en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht.

De ervaringsdeskundige vertelt over zijn/haar ervaringen met betrekking tot het CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven. De audiologisch specialist zal vertellen over de werking van het gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc.

Tevens kunt u tijdens de bijeenkomst gebruik maken van een schrijftolk die online de sessie van live ondertiteling voorziet.

Data online bijeenkomsten april – juni 2021

We maken een onderscheid tussen kennismakende en verdiepende informatiebijeenkomsten:

Kennismakende bijeenkomsten – voor algemene informatie over cochleaire implantatie

21 april 2021 15:00 – 17:00 uur Online Registreer u hier!
10 mei 2021 13:30 – 15:30 uur Online, in samenwerking met Pento AC Twente Registreer u hier!
2 juni 2021 15:00 – 17:00 uur Online Registreer u hier!

Verdiepende bijeenkomsten – voor specifieke technische vragen, het gebruik van accessoires en/of als u toe bent aan de keuze van een geluidsprocessor

7 april 2021 15:00 – 17:00 uur Online Registreer u hier!
5 mei 2021 15:00 – 17:00 uur Online Registreer u hier!
19 mei 2021 15:00 – 17:00 uur Online Registreer u hier!
16 juni 2021 15:00 – 17:00 uur Online Registreer u hier!

Een overzicht van onze bijeenkomsten vindt u ook op www.hoormeer.nl/informatiebijeenkomsten-ci

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en de nodige praktische informatie. Indien u die mail niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.

Heeft u vragen over de bijeenkomsten of wilt u graag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem contact op via rvanesch@cochlear.com, of telefonisch/ via een berichtje op 0615962328.

Meer weten over cochleaire implantatie?
Surf naar
www.HoorMeer.nl en vraag een gratis informatiepakket aan.


Bron: Cochlear. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.