Oticon Medical
Online CI informatiebijeenkomst naast overdag, ook ’s avonds te volgen

Om kandidaten voor een cochleaire implantatie zo goed en optimaal mogelijk van informatie over cochleaire implantaat te voorzien, heeft Oticon Medical op 22 april aanstaande, naast de informatiebijeenkomst in de ochtend van 10.00 tot 11.00 uur, een extra informatiebijeenkomst toegevoegd.

De extra online informatiebijeenkomst vindt plaats op 22 april 2021, van 19.30 tot 20.30 uur.

De bijeenkomsten van Oticon Medical zijn gericht op kandidaat CI-dragers die zich graag goed willen oriënteren op de keuze van een cochleair implantaat. Om geïnteresseerden zo optimaal en transparant mogelijk te informeren over cochleaire implantaten, zal ook de heer Henk van Rees, vertegenwoordiger en ervaringsdeskundige van het OPCI (Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie), aanwezig zijn. Henk neemt de kijkers meeneemt in de wereld van cochleaire implantatie en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast zet Serge Kriek, Productspecialist CI van Oticon Medical, alle informatie over het Neuro 2-systeem uiteen.

De informatiebijeenkomsten wordt ondersteund door een schrijftolk.

U kunt zich inschrijven op een van onderstaande data via de bijbehorende link:

Donderdag 22 april 2021, 10:00 – 11:00 uur

http://oticononline.adobeconnect.com/online-ci-bijeenkomst-oticon-medical-22-apr/event/registration.html

Donderdag 22 april 2021, 19:30 – 20:30 uur

http://oticononline.adobeconnect.com/online-ci-bijeenkomst-oticon-medical-22-apr-avond/event/registration.html

Voor een overzicht van de overige momenten waarop CI Informatiebijeenkomsten worden georganiseerd, kijk dan hier op de site voor meer informatie en data.

Man en vrouw voor laptop met online presentatie Oticon Medical


Dit bericht werd beschikbaar gesteld door Oticon Medical. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.