Online Informatiesessie Marvel spraakprocessor – Bent u toe aan een vervanging van uw huidige spraakprocessor?

Bent u een AB CI-drager en komt u in aanmerking voor een upgrade (omruil) van uw huidige processor? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van de nieuwe spraakprocessoren van Advanced Bionics.

De Naida CI M90 voor volwassenen en Sky CI M90, specifiek ontwikkeld voor kinderen, bieden heel wat nieuwe mogelijkheden.

Om u wegwijs te maken, organiseren we een online informatiesessie over de nieuwe spraakprocessoren. We bespreken in een uurtje de onderdelen, mogelijkheden omtrent draadloze connectiviteit en de optie om het bimodale hoortoestel, Naida Link M en de Sky Link M aan het andere oor te dragen.

Vragen kunt u na afloop van de sessie mailen en zullen persoonlijk worden beantwoord.

Wanneer

Donderdag 18 maart 2021 – ONLINE 15.30 uur – 16.30 uur
Vrijdag 23 april 2021 – ONLINE 15.30 uur – 16.30 uur
Dinsdag 18 mei 2021 – ONLINE 19.00 uur – 20.00 uur

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op deze webpagina of door het sturen van een mail met de door u gekozen datum naar Info.Benelux@AdvancedBionics.com.

Locatie van de bijeenkomst

Het betreft een ONLINE bijeenkomst. Het enige wat u nodig heeft is een PC verbonden met internet en een webbrowser. Heeft u geen camera en/of microfoon, dan kunt u makkelijk meekijken en luisteren.

Alleen advies

Het is niet de bedoeling dat er tijdens de sessie technische klachten worden besproken. Vragen over de Marvel kunt u na afloop van de sessie mailen en zullen persoonlijk worden beantwoord. Tijdens de sessie zullen wij u hier verdere instructies over geven.

Aanwezige hulpmiddelen

Bij online bijeenkomsten verzorgt AB de aanwezigheid van een ONLINE schrijftolk.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomsten? Laat het ons weten! Neem dan contact op met AdvancedBionics via +31 (0) 88 – 600 88 30 of Info.Benelux@AdvancedBionics.com.


Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door Advanced Bionics. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk.

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.